Find Hårbånd blandt 232+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående hårbånd er senest opdateret i dag (19/07 - 2024) kl. 09:04

Du er landet på Hårbånd.dk, det helt rigtige sted at finde hårbånd. Vi har udvalgt 232 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det hårbånd tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 232 forskellige hårbånd fra 26 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Minimalisma Bi Hårbånd Dark Brown Cacao - Str. 1-6 år

Minimalisma Bi Hårbånd Dark Brown Cacao - Str. 1-6 år

169,95 kr.

101,97 kr.

Billede af Minimalisma Bi Hårbånd Poppy Red - Str. 1-6 år

Minimalisma Bi Hårbånd Poppy Red - Str. 1-6 år

169,95 kr.

101,97 kr.

Billede af Dobbeltlag hårbånd - WARM TAUPE - 74/80

Dobbeltlag hårbånd - WARM TAUPE - 74/80

129,95 kr.

64,98 kr.

Billede af Jordan Gaveæske - 3-pak - Body k/æ/Hårbånd/Futter - Lilla

Jordan Gaveæske - 3-pak - Body k/æ/Hårbånd/Futter - Lilla

274,95 kr.

164,97 kr.

Billede af Puma Gaveæske - Body k/æ/Shorts/Hårbånd - Pearl Pink

Puma Gaveæske - Body k/æ/Shorts/Hårbånd - Pearl Pink

299,95 kr.

179,97 kr.

Billede af Müsli Hårbånd - Anemones - Balsam rose/Corn/Balsam Cream

Müsli Hårbånd - Anemones - Balsam rose/Corn/Balsam Cream

89,95 kr.

53,97 kr.

Billede af Dolce & Gabbana Elegant Sleeveless Cotton Tank Top

Dolce & Gabbana Elegant Sleeveless Cotton Tank Top

2719 kr.

2.039 kr.

Billede af Great Pretenders - Pretty Petite Hårbøjle med perler og sten

Great Pretenders - Pretty Petite Hårbøjle med perler og sten

79,99 kr.

40 kr.

Billede af Minimalisma Kogge Hårbånd Brown Sheep - Str. 6-12 år

Minimalisma Kogge Hårbånd Brown Sheep - Str. 6-12 år

379,95 kr.

151,98 kr.

Billede af Minimalisma Hårbånd - Luna - Scarlet

Minimalisma Hårbånd - Luna - Scarlet

99,95 kr.

59,97 kr.

Billede af Christina Rohde Hårbånd - Grå m. Blonster

Christina Rohde Hårbånd - Grå m. Blonster

175,95 kr.

105,57 kr.

Billede af Dobbeltlag hårbånd - WARM TAUPE - 86/92

Dobbeltlag hårbånd - WARM TAUPE - 86/92

129,95 kr.

64,98 kr.

Billede af Name It Hårbånd/Body k/æ - NbfHamina - Parfait Pink

Name It Hårbånd/Body k/æ - NbfHamina - Parfait Pink

129,95 kr.

77,97 kr.

Billede af MaMaMeMo Dukke Sofia 40cm

MaMaMeMo Dukke Sofia 40cm

229 kr.

179 kr.

Billede af Müsli Hårbånd - Sunbed - Sun

Müsli Hårbånd - Sunbed - Sun

149,95 kr.

89,97 kr.

Billede af Dolce & Gabbana Sunflower Crystal Embellished Headband

Dolce & Gabbana Sunflower Crystal Embellished Headband

12409 kr.

9.307 kr.

Billede af Rubies - Gabby's Dollhouse Costume - Gabby Tutu Dress (3-5 years)

Rubies - Gabby's Dollhouse Costume - Gabby Tutu Dress (3-5 years)

349 kr.

179 kr.

Billede af Wendy Darling by DROPS Design - Kjole og Hårbånd Strikkeopskrift str.  - 2 år

Wendy Darling by DROPS Design - Kjole og Hårbånd Strikkeopskrift str. - 2 år

155,50 kr.

132 kr.

Billede af Meri Meri Halloween Kat Hårbånd

Meri Meri Halloween Kat Hårbånd

119,95 kr.

89,96 kr.

Billede af Nike Gaveæske - Futter/Hårbånd/Body k/æ - Sort m. Guld

Nike Gaveæske - Futter/Hårbånd/Body k/æ - Sort m. Guld

234,95 kr.

164,47 kr.

Du kigger lige nu på 232 hårbånd fra 26 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Adidas Bows by Stær Cam Cam Color Kids DAY et Dolce & Gabbana Drops Götz Harry Potter Hummel Konges Sløjd Lil' Atelier Little Wonders Mamamemo Meri Meri Minimalisma Müsli Name It Nike Petit Crabe Puma Smallstuff Sofie Schnoor Souza Topmodel Under Armour

3 tips til at vælge det rigtige hårbånd der matcher dig og din stil

Kunne du godt tænke dig at blive bedre til at udfordre din til tider ensartede stil? Når man først har fundet noget smart tøj og nogle fede accessories, som man synes spiller, så glemmer man også tit at tænke over de nye trends, som hele tiden opstår, og om nogle af disse ikke også kunne være meget smarte at prøve af en gang imellem.

En af de trends, som særligt har været oppe i løbet af de sidste par år, er hårbånd og hårbøjler. Det er først og fremmest en rigtig god accessory, hvis man døjer med hår, der altid falder ind i ansigtet. Men derudover ser det også supersmart ud, hvis man kan finde et hårbånd, der passer til sin stil. Lige netop det får du herunder 3 gode tips til.

Mønstre og farver

Uanset hvilken slags tøj, sko eller accessories man er på udkig efter, er det meget normalt, at man først og fremmest kigger lidt på de farver og mønstre, der er at vælge imellem. De fleste har nemlig nogle præferencer omkring dette og måske endda nogle farver, som man går i mere end andre. Her er det så op til en selv, hvordan man lige laver disse sammensætninger.

Det kan eksempelvis være, at man går meget i sort, gråt og hvidt tøj. Her kan det være, at man gerne vil udfordre sin stil lidt mere og vælge et hårbånd i en vild farve, så det giver lidt kant til outfittet. Men på den anden side kan det også være, at man bare gerne vil holde sig til de samme farver, som man er vant til. Der findes heldigvis hårbånd i alverdens farver og mønstre, så du kan bare eksperimentere lidt og se, hvad der falder i din smag.

Masser af detaljer eller simpel og klassisk stil

Udover at hårbånd naturligvis findes i en masse forskellige farver og mønstre, så er det altså også muligt at finder mange forskellige typer af hårbånd - nogle som er meget detaljerede, og nogle som er mere nedtonede og klassiske at se på.

Her handler det også meget om, hvordan din stil er, og hvad du synes, at du er klar til. Hvis du generelt har det godt med at eksperimentere med din stil, så skal du da kaste dig ud i det og prøve dig frem med nogle lidt mere vovede hårbånd. Og hvis du omvendt har lidt svært ved at komme ud af din comfort zone, men stadig gerne vil prøve denne trend, så kan du bare prøve et af de mere nedtonede hårbånd, som måske også er i en mere neutral farve.

Køb gerne mere end et!

Efter du har læst dette, kan det måske stadig synes lidt svært at finde et enkelt hårbånd, som passer perfekt til din stil. Så er det faktisk så heldigt, at man ikke engang behøver at nøjes med kun et hårbånd. Hårbånd har det nemlig med at være ret billige, så derfor er der rigt mulighed for, at du køber en masse hjem i forskellige størrelser og designs. På den måde har du både noget, som passer til mange forskellige outfits, men du har også mulighed for at gå endnu mere med hårbånd. Så med disse tips burde du være godt på vej til at blive typen, som år med hårbånd.

3 grunde til at bestille hårbånd online i stedet for i en butik

Det er ikke ligefrem fordi vi mangler argumenter for hvorfor vi synes du bør købe dit hårbånd på nettet - ellers havde vi ikke lavet hårbånd.dk. Men for at undgå at skrive en hel roman har vi skår det lidt ned - så har får du vores 3 bedste argumenter for at handle online.

Går hurtigt

Når du har handlet på nettet et par gange og har fået rutinen ved du efterhånden hvor lynende hurtigt det kan gå.

Hvis du betaler med MobilePay eller har gemt dine betalingskortoplysninger i browseren tager selve betalingen omkring 20 sekunder.

At indtaste adresse kan den også automatisk, så det er også under 20 sekunder der. At vælge det rigtige produkt blandt de mange hårbånd vi har på hårbånd.dk tager lidt længere tid - men alt i alt kan du klare dit køb på under 5 minutter.

Udvalget af hårbånd er stort

Medmindre der virkelig er tale om en nichebutik, så har den lokale forhandler nok kun få forskellige hårbånd du kan vælge imellem. Ikke så underligt - for butikken skal jo også sælge mange andre varer, og har ikke plads til mange varianter af det samme produkt. Det er der til gengæld plads til på nettet, hvor man kan servicere hele Danmark fra samme lager og derfor købe alle de modeller hjem som der ikke er mange der køber i hver by, men som der er nok der køber samlet set.

Udvidet returret

Hvis du skulle gætte, hvor ville du så sige at du havde de bedste rettigheder som forbruger? I en fysisk butik, eller når du køber på nettet? Mange vil nok gætte på at det er den fysiske butik, det virker jo så oplagt når man her har et sted at gå hen at klage hvis der er noget ved ens hårbånd man er utilfreds med.

Men faktisk er du meget bedre stillet som forbruger når du køber på nettet - du har mere sikkerhed og langt bedre returret.

Find det du mangler på hårbånd.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 432 produkter fra mere end 63 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 669 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-19 09:04:22.

432
Produkter
63
Forhandlere
669
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.